Vinduespolering, vinduespudsning eller vinduesvask er forskellige metoder til at nå samme mål: nemlig at få rene vinduer.
-Vinduespudsning er nok den mest kendte metode, hvor man sæber vinduesglasset ind og bruger en skvis til at trække skidt og sæbevand af ruden.
-Vinduespolering foregår ved at man ved hjælp af klude og et rengøringsmiddel polerer på ruden indtil alle urenheder er fjernet. Dette er typisk anvendt på buede glas samt indvendige franske døre hvor sprosserne ikke sidder ind til glasset, så der derved kan løbe vand på bagsiden.
-Vinduesvask bliver mere og mere udbredt og bliver brugt som en løsning de steder, hvor det kan være svært at komme til uden brug af stige eller hvor der er ønske om at både rammer og glas skal rengøres hver gang. Desuden har metoden den fordel at det er muligt at løse opgave i højden som ellers ville være umulige uden en lift.
Metoden består i at man vasker rammer og glas over med en børste og derefter skyller over med demineraliseret vand. Hvis arbejdet udføres ordentligt bliver resultatet lige så godt som ved traditionel vinduespudsning. Hvis der er tale om små bondehusvinduer bliver resultatet oftest bedre, da man slipper for den grå kant fra sæberester rund langs glaslisterne.

Winthers tilbyder alle tre former for rengøring af vinduer og kan klare opgaver i op til 3-sals højde.

Kontakt os , så finder vi frem til den løsning der passer bedst til jer.